Usein kysyttyä

Laskuni.fi on kuluttajalle suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa laskujen helpon hallinnoimisen tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Palvelun tarkoitus on tehdä kuluttajan arjesta hieman helpompaa.
Laskuni.fi-palvelun turvallisuutta voi verrata verkkopankkisi turvallisuuteen. Turvallisuus on meille ensi arvoisen tärkeää ja siksi kaikki liikenne palvelussa tapahtuu suojattua yhteyttä käyttäen. Auditoimme jatkuvasti palvelumme tietoturvallisuutta, jotta voimme taata käyttäjillemme turvallisen toimintaympäristön.
Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttö on ilmaista.
Laskujen keskittämiseen tarjotaan useita eri vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimmat:
1. Ilmoita laskuttajalle Laskuni.fi-käyttäjätunnuksesi laskutusosoitteeksi jolloin laskut tulevat jatkossa automaattisesti Laskuni.fi-palveluun.
2. Laskun tilaus -ominaisuuden avulla pystyt helposti keskittämään laskujen vastaanoton Laskuni.fi-palveluun. Laskun tilaus lähettää tiedon yritykselle laskutustavan muutoksesta, mikä tarkoittaa sitä, että laskut tilatuilta yrityksiltä tulevat jatkossa automaattisesti palveluun.
3. Lisää lasku palveluun puhelimesi kameralla. Laskun lisäys tapahtuu mobiilisovelluksemme kautta.
4. Lisää laskut manuaalisesti verkkoportaalista
Laskut voi maksaa palvelussa kahdella eri tavalla:
1. Debit-pankkikortilla
Korttimaksaminen mahdollistaa laskujen maksamisen suoraan palvelun kautta, jolloin maksut vahvistetaan oma valintaisella pin-koodilla.

2. Verkkopankin kautta
Palvelussa voi myös maksaa laskut oman verkkopankin kautta. Verkkopankin kautta maksettaessa tarvitset omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset laskujen maksamiseen.
Laskuni.fi ei koskaan tallenna korttitietojasi vaan korttitiedot tallentuvat PCI DSS –sertifioidun yhteistyökumppanimme järjestelmään. PCI DSS –standardi on kansainvälisten korttiyhtiöiden luoma ja velvoittama tietoturva- ja laatustandardi kaikille maksukorttitietoja käsitteleville osapuolille.
Laskujen lähetys palveluumme on yhteistyökumppaneillemme maksullista. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota bonusta heidän lähettämistään laskuista. Tarjoamme käyttäjillemme myös takuubonuksen mikä tarkoittaa, että saat bonusta jokaisesta vastaanotetusta laskusta, vaikka laskuttaja ei olisi yhteistyökumppanimme.
Bonuksen määrä on aina osa toimitusmaksusta, jonka saamme yrityksiltä laskun toimittamisesta. Toimitusmaksu voi vaihdella, jolloin myös laskun bonus vaihtelee.
Bonusta voi kerryttää usealla eri tavalla. Käyttäjälle kertyy bonusta laskujen vastaanottamisesta yhteistyökumppaneiltamme, suosittelemalla palvelua sekä tarjousten lunastamisesta. Bonus kertyy automaattisesti Laskuni.fi-tilillesi.
Bonuksen miniminosto on 1000 pistettä, eli 10 euroa.
100 bonuspistettä vastaa yhtä euroa.
Voit nostaa bonuksen omalle pankkitilillesi. Bonuksen siirrossa menee normaalisti 2-6 pankkipäivää. Bonuksen miniminosto on 10 euroa.
Mobiilisovelluksemme toimii kaikissa Android- ja IOS-käyttöjärjestelmän omaavissa puhelimissa.
Mobiilisovellus ei sisällä kaikkia palvelumme ominaisuuksia. Suosittelemmekin verkkoportaalissa käymistä aika ajoin. Pyrimme tuomaan kaikki ominaisuudet saataville myös mobiilisovellukseemme.
Mikäli muistat käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteen, jolla kirjauduit palveluun, voit palauttaa salasanan Unohditko salasanasi -napista. Tällöin saat sähköpostiisi ohjeet salasanan palauttamisesta. Muuten ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.
Kyllä. Kirjautuessasi sisään pääset profiilista muuttamaan yhteystietojasi.